Spavaće sobe

Spavaćoj sobi i njenom opremanju trebalo bi da svako od nas posveti maksimalnu pažnju i vreme. Često, veoma neopravdano, ove sobe opremamo neplanski zato što nisu prostori okuplanja i druženja kao dnevne sobe, već su intimniji deo stana u kome borave samo ukućani.

Ali, treba imati na umu da je spavaća soba mesto dge započinjemo novi dan, a uveče ga tu i završavamo, a dobar, miran i kvalitetan san jedini je način da oporavimo organizam od svih dnevnih napora i pripremimo ga za sutrašnje obaveze. Zato je izuzetno važno da u spavaćoj sobi vlada osećaj harmonije i smirenosti, da odaberete kolorit koji vama prija i da funkcionalnim resenjima zadovoljite sve potrebe normalnog života bez pretrpavanja prostora. Praktičan savet našeg arhitekte je da prvo odaberete krevet, ormare, vitrine i ostale elemente kojima želite da opremite spavaću sobu, da odaberete materijale, dezene i boje od kojih su napravljeni, a tek potom se posvetite podovima, zidovima, rasveti i detaljima. Na taj način ćete najlakše uskladiti sve elemente i formirati celinu po svom ukusu.

Lara

U okviru spavaće sobe su krevet (bez dušeka), garderober, toaletni sto i dva noćna stočića.

Milka

U okviru spavaće sobe su krevet, garderober sa kliznim vratima, toaletni sto i dva noćna stočića.

Sara

U okviru spavaće sobe su krevet (bez dušeka), garderober, komoda sa četiri fioke i dva noćna stočića.

Factor F01

U okviru spavaće sobe su krevet (bez dušeka), garderober i dva noćna stočića.

Factor F02

U okviru spavaće sobe su krevet (bez dušeka), garderober i dva noćna stočića.

Stela

U okviru spavaće sobe su krevet (bez dušeka) sa uzglavljem i noćnim ormarićima, garderober, toaletni sto i deo za ogledalo i TV.

Luna

U okviru spavaće sobe su krevet (bez dušeka) sa uzglavljem i noćnim ormarićima, garderober, toaletni sto sa pomoćnim delom, ogledalom i čivilukom.